Eladó lakás 5. kerület, Eladó lakások Budapest belváros, Lipótváros.

Eladó lakások Budapest 5. kerület

Eladó Üzlethelyiség Belváros

Budapest V. kerület, Belváros
Eladó Üzlethelyiség
József nádor tér

 • Ajánlat:Eladó
 • Tipus:Üzlethelyiség
 • Ár:280.000.000 Ft
 • Lakóterület:62 m2
 • Emelet:Földszint
 • Épület szintjei:4 szintes
 • Állapot:Felújított
 • Fűtés:Cirkó
 • Komfort:Komfort
 • Parkolás:Utcán, közterületen
 • Hivatkozási szám:E-V-7-495
 • Érdeklődni:+36-20-511-8501

Leírás, további információkAzonosító: E-V-7-495

Budapest történelmi szívében, a Belváros közepén, a Lánchíd pesti hídfőjénél, az ötcsillagos szállodákkal körbe véve eladásra kínálom, műemlék jellegű, szépen karbantartott társasházban található üzlethelyiséget.
A térre panorámás üzlet a József nádor tér és a József Attila utca sarkán található. A passage rész kilátással van a Budai Várra. A bolt bejáratának közvetlenül a turista- és tömegközlekedési buszok megállójánál helyezkedik el, közvetlenül a gyalogos át kellővel szemben. 500 méteren belül 2 metro megálló található. Turistaszezonban 2000-4000 fő az átlagos napi forgalom az üzlet körül. Számos környező szálloda térképén jelzett, bejáratott üzlet. A József nádor tér alatt 3 emeletes mélygarázs van - ami már kész van csak a technikai átadás várat, illetve a tér másik oldalán elköltözik a Pénzügyminisztérium és helyére 5 csillagos szállodát terveznek nyitni az épületben.
A három nagy kirakatból – ami több mint 10 méter hosszú – az egyik a klasszicista stílusban felújított József nádor térre, két másik kirakata és a bejárata pedig a József Attila utcai passage-ra nyílik. Két gazdasági bejáratra van lehetőség a társasház belső udvaráról.
Az üzlethelyiség bruttó 62m2 /nettó 52 m2 alapterületű, belmagassága 4,65 illetve 2, 9 méter. Az üzlethelység 21 négyzetméter galériázott raktárral rendelkezik (belmagasság 150 m). Az üzlethelyiség három éve teljes körűen fel lett újítva. Mindösszesen 35 négyzetméter terasz kialakítására van lehetőség az üzlethelyiség körül - a tér felöli oldalán 12 négyzetméter, a passage-ban 23 négyzetméter.
Egyedi mérőórás, légkondicionálóval ellátott, alacsony rezsiköltségű – jelenleg havi 200 EUR a mindösszesen költsége.

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-511-8501

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu


Kapcsolatfelvétel

Korpácsi István VI.-VII.-VIII. ker.
Korpácsi István VI.-VII.-VIII. ker.

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.